Известие

Collapse
No announcement yet.

156 преди и след facelifta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 преди и след facelifta

Здравейте, колеги! Нов съм във форума, имам приятел, който иска да си смени визията на 156-тицата преди фейслифта с тази от фейслифта. Ще ни трябва капак, броня, решетка и фарове. Въпроса ми е, калниците еднакви ли са с тези от фейслифта?
    Last edited by stanyo; d.m.y г., 13:02.

До колкото знам се сменя и предната греда пред радиатора, защото и механизма на затваряне на капака е различен. И му кажи на твоя прятел че ако няма готови частите , а ще ги купува е по-добре да си продаде неговата и с парите за фейслифта направо ще си купи от по новите.Ми те са вече по 9000-10 000лв. Или да предложи бартер на някоя авто къща с доплащане.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ето един завършен проект фейслифт
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=20335&page=3 Много кадърно направена

Както е споменал и колегата , трябва ти и гредата . На тази са сменяни и калниците , но дали са еднакви не знам
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

А има още един друг вариант, който на мен лично повече ми харесва от FL-а

Предполагам, че това е някакъв тунинг пакет и трябва да се потърси по ebay
        Attached Files
        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          До колкото знам се сменя и предната греда пред радиатора, защото и механизма на затваряне на капака е различен. И му кажи на твоя прятел че ако няма готови частите , а ще ги купува е по-добре да си продаде неговата и с парите за фейслифта направо ще си купи от по новите.Ми те са вече по 9000-10 000лв. Или да предложи бартер на някоя авто къща с доплащане.
          Подкрепям.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

По-предницата ясно, в темата се споменава за капака на багажника? Нещо друго има ли, което не знам... Не съм запознат с марката, съжалявам!

Comment

Задния капак също е различен, но не е задължително да го смениш.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

И стоповете са различни. Наистина, обаче, няма смисъл да даваш тия пари за такава глупост. Това обикновено се прави при коли с кофти челен удар.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз не се занимавам с такива работи, просто знам, че всичко излиза доста солено, отделно като сложиш труда и нервите и ти излиза златно. Приятеля ми от дълго време също така си търси, ето такъв спойлер? Какво Ви е мнението за него, селско ли е, аз мисля че не е, защото е фабричен от Алфа и най-важното, от къде може да се закупи такова антикрило?

Comment

ПЪРВО:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ АЛФИТЕ И ДА СИ ГИ КАРАТЕ С ГОЛЯМ КЕФ И ПРЕЗ 2010 ГОДИНА...сега за спойлера-не е селски,щото така колата е по-спортна,мойта е с такъв спойлер,а и мега дизайнерите на алфа на дали ще сложат такова нещо,ако е селско Предполагам че може да го вземеш от някоя морга,кола която се дава на части (EBAY.co.uk. , ebay.com, ebay.de) или някоий който не го харесва на алфата си
                    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Такъв спойлер се намира адски трудно. И има вариант да ти изработят подобен, но не е точно същия. Иначе може дасе поръча и нов, но до колкото помня от "Т&Н кар" е 490лв. на груд - може и да са го вдигнали. И май не съм виждал 156 фейслифт с подобен

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

В ибея има - поляците ги правят масово, към 150 лв излиза до БГ.....

Comment

Благодаря Ви колеги за бързите отговори. Имам един последен въпрос, който не е по-темата. Има ли стикери на Алфа Клуб България, които да се лепят на колите? И как става тяхното получаване, при сбирка или пращате?

Comment

Имаше някъде из форума корел-драул-ски файл с надписа, теглиш си го, и го носиш в някоя рекламна агевнция да ти направи надпис два броя излизат към 10 лв, аз така направих....

Comment

Някой, ако пази файла, ще съм благодарен да ми го дадете тук или на е-мейл knoxleave@abv.bg
                              Благодаря!

Comment

Working...
                              X